PowerFlex neemt veiligheid heel serieus. Onze producten worden met grote zorgvuldigheid gemaakt en getest op allerlei veiligheidsaspecten. PowerFlex heeft daarvoor geavanceerde meet- en testapparatuur. We vinden het ook belangrijk dat u als klant veilig werkt. Daarom organiseert PowerFlex regelmatig de cursus Veilig werken met hydrauliekslangen en –componenten voor klanten.

Hogedruk injectie verwondingen, waarbij een vloeistof onder hogedruk binnendringt in het lichaam, zijn gelukkig zeldzaam. Van alle handverwondingen die in ziekenhuizen worden geregistreerd, is 1 op de 600 een hogedruk injectie verwonding. Het gebeurt niet vaak dus, maar het kan wel zeer ernstig zijn.

Tijdens onze cursus leert u waarop u alert moet zijn, hoe u veilig kunt werken en wat u moet doen in het geval van een verwonding. Mocht een ongeluk voorkomen, dan is het cruciaal dat de verwonding snel wordt herkend en behandeld in een specialistisch medisch centrum. Nederland telt een groot aantal gespecialiseerde academische ziekenhuizen die snel uitkomst kunnen bieden. Het is belangrijk dat uw medewerkers alert zijn op de risico’s en dat bedrijfshulpverleners en EHBO’ers weten wat zij moeten doen als het mis gaat. De cursus is bedoeld voor binnen- en buitendienstmedewerkers, monteurs en klantmedewerkers.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]