U werkt met een hydraulisch systeem en wilt meer weten over leidingtechniek. Leidingwerk is zeer belangrijk in de hydrauliek. Leidingen, hydrauliek slangen en koppelingen leiden immers de hydraulische energie naar de gewenste plek. Zij zijn als het ware de aderen van het kloppend hart en moeten feilloos en veilig functioneren.

Het leidingwerk noemen we het ‘conductieve’ deel van het hydraulische systeem. Leidingtechniek omvat een variëteit aan onderdelen. Stalen en roestvaststalen leidingen, slangen, (inschroef)koppelingen, flensverbindingen, adapters, snelkoppelingen, meetpunten in het leidingwerk en bevestigingsmaterialen.

Met deze componenten verbindt u een hydraulische aggregaat (Hydraulic Power Unit, HPU) en actuators (hydromotoren en cilinders).

Eaton
PowerFlex gebruikt hierbij uitsluitend de betrouwbare en kwalitatief zeer hoogstaande materialen van Eaton. Denk aan Eaton’s Aeroquip, Synflex, Walterscheid, Gromelle, Hansen, LifeSense, Winner en Industrie, maar ook Super Swivels, Ultra Clean, SPC Power Team en TM induction heating.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]