Hydrauliekslangen moeten voldoen aan internationale normen. Voor de verbinding van de hydrauliekslang en de slangkoppeling bestaat echter geen norm. Dit valt onder de verantwoordelijkheid van de leverancier. Bij PowerFlex kunt u rekenen op deskundigheid bij het meten en certificeren van slangassemblages.

Hoe garandeert PowerFlex u een veilige slangassemblage? Het begint bij tientallen jaren van ervaring, training en opbouw van deskundigheid. Voor uw slangassemblage gebruiken we uitsluitend speciaal voorgeschreven gereedschap. De fabrikant verstrekt ons alle benodigde informatie voor het persen van slangassemblages en onze medewerkers hebben hiervoor een opleiding gevolgd.

Geavanceerde testapparatuur
PowerFlex beschikt over geavanceerde apparatuur om elke combinatie van slang en slangkoppeling te testen. Hierbij volgen we de Europese wet- en regelgeving voor testprocedures. Alle slangleidingen moeten voldoen aan de prestatievereisten van de Europese/internationale normen zoals SAE100R / J517, EN853, EN854, EN856 en EN857. Een van de belangrijkste testen is de impulstest. Dit is een cyclische duurproef, waarbij een slang/koppelingcombinatie een aantal cycli moet doorstaan.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]