Synflex is een verzameling van thermoplastische slangen die sinds tientallen jaren worden ingezet als aanvulling of vervanging van conventionele rubber slangen. Synflex producten bestaan uit onder andere hydraulische en pneumatische slangen, luchtrem- en dieselslangen, voedsel- en drankprocesslangen, inclusief bijbehorende koppeling en connectoren. Daarnaast produceert het bedrijf al decennia een complete lijn van onderzeese hydraulische en blow out preventie (BOP) producten voor offshore olieboringen. Synflex slangen hebben een aantal voordelen; ze zijn zeer flexibel, koude- en UV-resistent en non conductive. Bovendien zijn ze licht in gewicht en verkrijgbaar in lange lengtes en voor druk tot 689 bar. Met TTC en z-serie fittingen zijn er meer dan 500 fittingen en set-ups mogelijk.

Umbilicals Synflexumbilicals Al meer dan 40 jaar produceert Synflex innovatieve producten voor Subsea toepassingen, samen met u en de Ingenieurs van Synflex kunnen op basis van deze jarenlange ervaring en de unieke Our engineers are experts in understanding material properties and solving technical problems. materiaaleigenschappen alle toepassingen of technische problemen worden ingevuld en opgelost.

Synflex is inzetbaar binnen onder andere de volgende marktsegmenten: Subsea, chemie en petrochemie, transport, machinebouw, voedings- en koelindustrie, farmacie en off-shore. Voor meer informatie neemt u contact op met PowerFlex in Weesp.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

Gelieve dit veld leeg te laten.