De Eaton Aeroquip Dynamax EC881
Compact, licht, voordelig én een hogere druk

 

Zodra een systeem uitvalt door problemen met de slangsamenstelling kost dit veel tijd en geld. Hydraulische systemen zijn van cruciaal belang, want ze worden vaak ingezet bij bewegende delen en bevatten chemicaliën en olie. Met de Eaton Aeroquip Dynamax EC881 is er een nieuwe 2SC-slang geïntroduceerd, ontworpen voor het verminderen van onderhoud en downtime kosten, met een compacter ontwerp en verhoging van de drukken. De Eaton Aeroquip EC881 overstijgt de standaard en is door de combinatie van deze voordelen de beste  2SC-slang op de markt.

Daarnaast is door de verbeterde flexibiliteit en hogere performance de Dynamax EC881 een uitstekend alternatief voor 4 spiraalslangen in de maat -8(1/2) DN12 en -10(5/8) DN16, wat resulteert in een goedkopere, compacte en lichtere samenstelling.

Download de flyer voor technische gegevens en meer informatie.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

Gelieve dit veld leeg te laten.