PowerFlex organiseert regelmatig trainingen op het gebied van “Veilig werken met hydrauliekslangen en –componenten”. Hiermee wordt bewustzijn gecreëerd van de risico’s die voorkomen in het werken met hydrauliek. Want het werken met hydrauliek is niet altijd zonder gevaar en dankzij deze kennis kan ook blijvend letsel na een ongeval zoveel mogelijk worden beperkt.

Belangrijk voor iedereen die met hydrauliekslangen en -componenten werkt
De training “Veilig werken met hydrauliekslangen en –componenten” is ontwikkeld voor iedereen die werkzaam is in de hydraulische industrie en voor mensen die in hun werk te maken krijgen met machines die werken op hydraulische kracht. Voorbeelden hiervan zijn werkzaamheden in de bouw, zeevaart, agricultuur, offshore, spoor, alternatieve energie enz. Het is belangrijk dat uw medewerkers alert zijn op de risico’s. Veiligheid: vreselijk belangrijk!

Lees hier het artikel van de Feda over veiligheid en hydrauliek

Als u geïnteresseerd ben in de training, kunt u een mail sturen naar: info@pflex.eu of bellen naar: 0294 – 450 200.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]