Op 20 en 21 augustus jl. mocht Powerflex een training verzorgen voor de medewerkers op de Audacia en met succes!

Het verzoek van de training kwam van het bedrijf Allseas om medewerkers te leren veilig slangen te assembleren en te beoordelen. Het is immers relevant om uitval, zeker op een boot, tot het minimum te beperken en de veiligheid in het werken met hydrauliek te garanderen.

De Audacia is een pipe layer schip. Het schip zelf is 225 meter lang, maar de stinger steekt ook nog eens 100 meter voor de boeg uit. Een stinger is een glijbaan waarover men pijpen in het water laat glijden.

Bent u ook geïnteresseerd in een training in slangassemblage of veilig werken met hydrauliek? Neem vrijblijvend contact met ons op. sales@pflex.eu.

 

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

Gelieve dit veld leeg te laten.