Powerflex Hose Service bus

Powerflex start Hose Service Center

Powerflex, officieel Eaton distributeur van slangen en koppelingen, start officieel op 20 februari 2020 een eigen Hose Center. Hier kunnen klanten met defecte slangen en aanverwante componenten terecht en worden direct geholpen. Al eerder zal Powerflex een service bus laten rijden voor onder andere het assembleren en inmeten van slangen op locatie bij de klant, het uitbrengen van een betrouwbaar advies en het oplossen van storingen.

Mobiele service
Onderdeel van Hose Services is een slim en compleet uitgeruste servicebus die binnen 4 uur op locatie is. Hij rijdt 24/7 in een straal van 50 km rondom Amsterdam (en daarbuiten) en wordt ingezet voor onder meer het assembleren en inmeten van slangen op locatie. Maar ook om bedrijven te adviseren en storingen op te lossen of reparaties uit te voeren. Een tweede bus staat op de planning om ook andere delen van Nederland te bedienen.

Op de locatie Weesp
Wanneer de bus al een aantal weken rondrijdt, zal op 20 februari 2020 het Hose Service Center worden geopend. Dit Center is specifiek ingericht voor het direct uitvoeren van reparaties, het monteren van slangen en koppelingen en het beantwoorden van vragen. Geheel volgens het principe ‘klaar terwijl u wacht’ en uiteraard inclusief koffie!

Aanvullend programma
Om de naam ‘Services’ alle eer aan te doen, heeft Powerflex tevens alle kennis, kunde en aanverwante diensten gebundeld in aanvullende programma’s zoals Total Hose Management, Preventief onderhoud en slanginspecties. Programma’s die niet alleen bij Powerflex zelf beschikbaar zijn maar ook door officiële Powerflex Partners worden opgepakt.

 

De Hose Service in het kort
Geautoriseerd distributeur van Eaton
Inmeten en slangassemblage
Total Hose Management
Preventieve inspectie & onderhoud
Slangenreiniging
Slanginspectie
Reparaties en storingen verhelpen
Gecertificeerde medewerkers
Mobiele (hydrauliek) slangenservice
Binnen 4 uur en 24/7 op lokatie
Trainingen op het gebied van slangassemblage en veilig werken met hydrauliek.

Download hier de actie flyer.
Download dropcard

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]