Power Team®

SPX productcatalogus

Het complete aanbod van Power Team cilinders, pompen, kleppen, krikken, rol- en kogellager onderhoud, mechanisch & hydraulisch gereedschap vindt u in de catalogus

Power Team & Energie

Met de hydraulische pompen, het schroefgereedschap en accessoires van Power Team kunnen op locatie grote windturbines worden gemonteerd. Doordat de vraag naar zowel traditionele als nieuwe energie blijft toenemen, moet de infrastructuur op lokaal, regionaal en internationaal niveau steeds worden uitgebreid. Mede dankzij het hoogwaardige hydraulische gereedschap van Power Team is dit mogelijk.

Power Team & Onderhoud en productie

De hydraulische pompen, cilinders, mechanische gereedschappen en accessoires van Power Team komen bij allerlei productie- en onderhoudswerkzaamheden van pas, zoals het heffen, het laten zakken, trekken, duwen, persen, spreiden en op zijn plaats houden van (zware) lasten. Met Power Team-producten verlopen alle moeilijke onderhouds- en productiewerkzaamheden zonder problemen.

Power Team & Bouw

De hoogwaardige hydraulische pompen en spaninstallaties van Power Team zijn perfect afgestemd op de hoge eisen die tegenwoordig in de bouw worden gesteld. Het bouwen en repareren van bruggen, het bouwen van kantoorgebouwen, spannen en wapenen, het heffen en verplaatsen van (zware) lasten: voor allerlei onderhouds- en productiewerkzaamheden zijn de robuuste en draagbare Power Team-producten bij uitstek geschikt.

Power Team & Olie en gas

De hoogwaardige producten worden ook ingezet bij elektriciteitscentrales, olieplatforms, drijvende platformsystemen en boorinstallaties op het land. Grootschalige werkzaamheden waarbij het zeer belangrijk is dat flenzen vloeistofdicht zijn. Ook algemene onderhoudswerkzaamheden aan boorinstallaties kunnen zonder problemen worden uitgevoerd met de hydraulische pompen en het gereedschap van Power Team.

Power Team & Mijnbouw

De hydraulische pompen, cilinders en accessoires zijn zeer geschikt voor onderhoudwerkzaamheden op locatie in de mijnbouw, waar hoge eisen worden gesteld aan het gereedschap en de installaties. Zelfs onder moeilijke omstandigheden zijn de Power Team-producten altijd veilig en betrouwbaar en leveren ze uitstekende prestaties.

Stel uw vraag

Heeft u vragen of opmerkingen over uw Hydrauliek, vraag het aan Powerflex-fhp

[contact-form-7 404 "Not Found"]